Teater, graffiti, musik, en resa utan mål – idag klockan 12 till 20

cafez

Idag är det tisdag och programmet på Hagatorget är mer än fullmatat. Vagnsbygget fortsätter, kanske lite extra fokuserat idag – snart kommer artisterna och scenen måste bli klar! Graffitikollektivet Yallah fortsätter målningen från igår. Klockan 13 inväntas Caféz anlända med sin vagn till torget – det bör ingen missa. Efter det är det bara att stanna på torget då Spinning Jennies börjar spela kl.16 och Darya & Månskensorkestern kl.18.

Uppställt litet mer som i ett schema ser dagen ut så här:
kl.12 Underverkstans vagnsbygge fortsätter
kl.12 Yallah graffitikollektiv fortsätter målningen från igår
kl.13 Caféz
kl.16 Spinning Jennies
kl.18 Darya & Månskensorkestern

VÄLKOMMEN till en heldag på Hagatorget!

(Bilden lånad från Caféz hemsida där du hittar fler fina bilder)